טמרון יפאן היא יצרן העדשות הגנריות המוביל בעולם הצילום , טמרון יפאן מייצרת עדשות עם תאימות למותגי הצילום המובילים בעולם tamron for Nikon , Canon Sony
עדשות Tamron - סיפור יצרן העדשות טמרון
TAMRON - טמרון נוסדה בשנת 1950, ובשנת 1957 פותחה עדשת 135 מ"מ f/4.5 עבור מצלמות SLR 35 מ"מ. מערכת התלייה הניתנת להחלפה הראשונה בעולם, תושבת 'T', פותחה לשימוש עם מצלמות עדשות מתחלפות. מפעל TAMRON הראשי היה ממוקם בהסנומה, העיר אומיה, ובשנת 1959 TAMRON-טמרון רשומה כסימן מסחר. חטיבת האופטיקה התעשייתית של TAMRON מתחילה בשנה שלאחר מכן, ב-1960.TAMRON החלה שימוש נרחב יותר בעדשות סרטים החל בשנת 1961, בין השאר באמצעות ייצור המוני של טמרון של עדשות זום טלפוטו 95-205 מ"מ f/6.3 לשימוש צרכני כללי, הראשונות בתעשייה.TAMRON- טמרון הקימו סניף בניו יורק ב-1969, ובכך התבססה נוכחותה של טמרון כמותג עולמי. עדשת ה-Tamron 12.5-75mm C-mount 6x זום שוחררה אז בשנת 1971, ומכרה יותר מ-50,000 יחידות. TAMRON-טמרון השיקה את מגוון העדשות 'Adaptall' בשנת 1976, שהציגה מערכת מיקוד מהיר בלעדית ומנגנון מאקרו קל משקל מובנה.סדרת SP של טמרון הידועה הושקה בשנת 1979, ובשנת 1992 קיבלה TAMRON-טמרון את פרסי התעשייה הראשונים שלה, כאשר ה-SP AF 35-105mm f/2.8 הוכתרה עדשת השנה באירופה. בשנה שלאחר מכן, ב-1993, קיבלה TAMRON-טמרון את אותו אות עבור עדשת AF 28-200mm f/3.8-5.6. בשנת 1995 מקימה TAMRON-טמרון באנגליה את חברת Tamron UK , ובשנת 1998 TAMRON-טמרון המשיכה למכור מיליון יחידות של עדשת 28-200 מ"מ. כהיום, TAMRON-טמרון היא אחת מיצרניות הגנריות לעדשות מהגדולות בעולם.
חברת TAMRON-טמרון יפאן מקפידה על רמת שרות גבוהה במיוחד ולשם כך הוקמה מעבדת שרות מרכזית במרכז תמיכה בחברת 4h היא שלוחת השרות של חברת פוטו סטודיו נסים - היא יבואנית הרשמית של TAMROON ISRAEL -טמרון בישראל . המעבדה נתמכת בטכנולוגיות ייחודיות במיוחד , כאשר נכון להיום לא ניתן לתקן וכייל עדשות שלא באמצעות חיבור ישיר למחשבי הייצרן , אלו ממוקמים רק במעבדה המרכזית של טמרון בישראל .